Trei pietoni răniţi în urma unor evenimente rutiere

0
542

Neacordarea de prioritate pietonilor şi traversarea neregulamentară au fost cauzele producerii unor evenimente rutiere soldate cu rănirea a trei pietoni.
În Baia Mare
Luni, la ora 14.20, pe strada 22 Decembrie, un băimărean, care conducea un autoturism spre strada Piaţa Izvoarele, nu a acordat prioritate şi a accidentat un pieton, în vârstă de 35 de ani, care se afla în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni. În urma leziunilor suferite, pietonul a fost transportat la spital unde a rămas internat.
În Sighetu Marmaţiei    
Câteva ore mai târziu, în municipiul Sighetu Marmaţiei a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei. O sigheteancă, de 75 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii Lucian Blaga, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată de un autoturism, condus de un sălăjean, în vârstă de 42 de ani. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
În Sarasău    
Tot traversarea neregulamentară a fost cauza unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza localităţii Sarasău. O femeie, de 63 de ani, care a traversat strada fără să se asigure a fost accidentată de un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Lăpuş. Din cauza leziunilor suferite, ea a fost transportată la spital unde a rămas internată.
Participanţii la trafic implicaţi în producerea accidentelor nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.