Campioana a efectuat primul antrenament din 2016

0
501

HCM Minaur Baia Mare a efectuat primul antrenament din 2016 cu cîteva absenţe, dat fiind că trei jucători sînt la naţionalele ţărilor lor, doi sînt în programe de recuperare, iar alţi doi handbalişti urmează să se prezinte sub comanda antrenorului Petru Pop în decursul acestei săptămîni. O primă săptămînă dedicată reacomodării la efort.
Luni a avut loc reunirea echipei HCM Minaur Baia Mare. Pop, Simulescu, Vilovski, Buşecan, Mihai, Sabou, Marta şi Cristescu sînt jucătorii care s-au prezentat la primul antrenament din 2016. Trei componenţi ai echipei băimărene sînt angrenaţi în acţiuni ale naţionalelor ţărilor lor (Bera şi Sadoveac la reprezentativa României, Karacic la cea a Bosniei-Herţegovina). Alţi doi handbalişti sînt prinşi în programe de recuperare. Este vorba despre Popescu şi Pribanic. Ivancsik şi Ostroushko se vor alătura echipei în cursul acestei săptămîni.
Rămînînd la capitolul lot, să spunem că se poartă discuţii cu privire la revenirea portarului Peter Tatai la echipă.
În această săptămînă sînt planificate antrenamente pe plan local, pentru reacomodarea la efort, urmînd ca în cel mai scurt timp să fie stabilit şi programul meciurilor de pregătire pe care Minaur le va disputa pînă la reluarea campionatului.
Liga Naţională are prima rundă din 2016 planificată pentru 4 februarie, atunci cînd va avea loc etapa 18, a cincea din retur. Cu acest prilej, băimărenii vor evolua în deplasare la Politehnica Timişoara. După primele 17 partide, echipa antrenată de Petru Pop se află pe locul 9, cu 26 de puncte, la egalitate de puncte cu Poli Timişoara (locul 7) şi gruparea din Călăraşi (locul 8). Informaţii pe de www.minaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.