Holograf şi Direcţia 5 au concertat pentru doamnele şi domnişoarele din Baia Mare într-o atmosferă incendiară

0
543

• Primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local au organizat un superspectacol de Mărţişor •

Mii de doamne şi domnişoare au petrecut seara de 1 Martie alături de Holograf şi Direcţia 5. Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare s-a transformat într-o scenă impresionantă, iar luminile şi atmosfera creată le-au pus în evidenţă pe reprezentantele sexului frumos. Spectacolul „Preţuiesc Femeia” a avut loc la iniţiativa primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi s-a derulat cu sprijinul Consiliului Local. Doamnele şi domnişoarele prezente la concertul oferit cu ocazia zilei de 1 Martie au fredonat la unison versurile cunoscutelor melodii interpretate de cei de la Holograf sau Direcţia 5.

Pe scenă a urcat şi Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, care le-a arătat reprezentantelor sexului frumos toată aprecierea sa. Alături de el a fost şi vedeta TVR Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România, care a rămas impresionată de publicul care a transmis multă energie, dar şi bucurie.

concert 1 martie4Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare:
„Mă bucur foarte, foarte mult să am în faţa mea toate doamnele şi domnişoarele pe care eu le iubesc. Şi pentru că vă iubesc foarte, foarte mult am să fac o scamatorie. Simbolic, acesta este lucrul pe care eu vi-l ofer, un şnur împletit roşu şi alb ca să vă poarte noroc şi să rămâneţi la fel de frumoase şi să rămâneţi la fel de importante în viaţa noastră, a bărbaţilor. Ştiţi că eu nu am nevastă şi sunt un om liber. O am numai pe mama, dar vreau să vă spun un lucru: ştiu mai bine ca şi orice bărbat că cel mai important lucru în viaţă este femeia. Acesta este cel mai important lucru pentru că o femeie ştie să te motiveze, ştie să îţi dea energie, ştie să îşi dea putere şi te porneşte din loc. O femeie te face să ai sclipire şi te face să ai zâmbetul pe buze. Te face să uiţi de toate lucrurile urâte şi să te gândeşti doar la lucrurile frumoase. Atunci când vezi o femeie şi vezi femeia pe care o iubeşti, nu poţi decât să te gândeşti la lucrurile frumoase şi o femeie nu poate decât să fie iubită. Mă bucur foarte mult că pentru dumneavoastră şi cu toată dragostea mea am reuşit să îi aducem încă o dată aici pe prietenii noştri de la Direcţia 5. Mă bucur mult că i-aţi ascultat pe cei de la Gaşca de Acasă. Sunt băimărenii noştri pe care cu siguranţă îi veţi vota în 4 şi 6 martie la Eurovision”.

concert 1 martie3Iuliana Marciuc, producător Eurovision România: „Datorită domnului primar am ajuns din nou pe scenă, pentru că vineri seară nu voi fi pe scenă. Voi fi peste tot, şi în camera verde, şi lângă juriu sau în culise, unde vor fi atât de mulţi solişti sosiţi de la Bucureşti special pentru dumneavoastră, pentru Baia Mare. Mă bucur că domnul primar mi-a oferit ocazia să urc pe scenă încă o dată aici, la Baia Mare. Vă mulţumesc tuturor. Sunteţi un public minunat din ceea ce am observat. Cu sprijinul Municipiului Baia Mare reuşim să realizăm în acest an două spectacole de excepţie, spectacolul de vineri seară şi cel de duminică. Cine nu reuşeşte să intre în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” va vedea aceste spectacole pe TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional în transmisiunile noastre directe. Şi dumneavoastră de acasă şi cei din sală nu uitaţi că sunteţi cei care decideţi câştigătorul acestui an. Vă doresc mult succes şi felicitări pentru această seară minunată de 1 Martie petrecută împreună. Sunteţi minunaţi”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.