A traversat strada neregulamentar şi a fost accidentat

0
448

Luni, 13 iunie, un copil, din Săliştea de Sus, care a traversat strada neregulamentar, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus regulamentar.
Un localnic, de 52 de ani, din oraş, care se deplasa cu un autoturism pe strada Liviu Doru Bindea, a surprins şi accidentat un copil, de 7 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. În urma impactului, băiatul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Vişeu de Sus, iar apoi a fsot transferat la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În Baia Mare – amenzi de peste 34.000 lei şi 9 permise reţinute

În perioada 13-14 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere, fiind prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului.
În cadrul acţiunilor desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice aproape 100 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru neacordarea de prioritate pietonilor, neutilizarea centurii de siguranţă şi nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de aproximativ 34.000 lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute 9 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.