Peste 15.000 de intervenţii chirurgicale, doar în 2015, la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
456

Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a înregistrat un nou record medical în anul 2015. Este vorba despre efectuarea a 15.422 de intervenţii chirurgicale, în numai 12 luni.
Potrivit medicului-şef al Blocului Operator, Mihaela Leşe, meritul aparţine chirurgilor care activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Personalul medical a dat dovadă de profesionalism şi dăruire în tratarea fiecărui caz în parte, iar la aceasta se adaugă şi munca depusă de angajaţii din Blocul Operator, care au asigurat toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în condiţii ireproşabile a actului medical. Dr. Mihaela Leşe a menţionat şi meritul conducerii unităţii spitaliceşti care a achiziţionat aparatură, materiale sanitare şi medicamente la cele mai înalte standarde pentru pacienţii internaţi aici.
Recordul absolut îl deţine secţia Chirurgie generală, cu un număr de 4.283 de intervenţii chirurgicale în anul 2015, dar şi cu cele mai multe operaţii efectuate în premieră, toate în chirurgia laparoscopică: eventraţii, hernii hiatale, tumori de colon, operaţii conservatoare pe splină, tumori ovariene sau sarcini extrauterine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.