În Vişeu de Sus, 8 “vitezomani” au rămas fără permis de conducere

0
318

Conducătorii auto care s-au deplasat pe DN 18 Leordina – Moisei, şi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie au fost sancţionaţi de poliţişti cu amenzi în valoare de aproximativ 40.000 lei, iar 8 dintre ei au rămas fără permis de conducere.
Marţi, poliţiştii din Vişeu de Sus au organizat o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, produse de şoferii care depăşesc regimul legal de viteză. Astfel, poliţiştii au verificat peste 70 de autovehicule, care se deplasau pe DN 18 Leordina – Moisei, şi pentru neregulile constatate au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale. 60 dintre sancţiunile aplicate au fost depăşiri ale limitelor legale de viteză.
Valoarea sancţiunilor aplicate s-a ridicat la suma de aproximativ 40.000 lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 8 permise de conducere.
Poliţiştii rutieri recomandă să circulaţi cu viteză moderată, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie!
Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase. Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare şi pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.