An fructuos pentru administraţia Cavnic

0
1552

O serie de proiecte importante pentru oraş au fost începute sau finalizate în anul 2016 în Cavnic. Astfel, 2016 a reprezentat un punct de cotitură în ceea ce priveşte investiţiile în fosta localitate minieră.
Cavnicul şi-a schimbat faţa şi a devenit un oraş nu doar cu numele, ci şi cu înfăţişarea, datorită câtorva proiecte mari începute şi unele deja finalizate. De departe, cel mai important dintre acestea este reabilitarea centrului civic al oraşului. Investiţia a ajuns la aproape jumătate grad de realizare şi, cel mai probabil, se va finaliza la finele anului viitor: „Şi anul acesta am reuşit să facem foarte multe lucruri pe care ni le-am propus la început de an. Am reuşit să pornim un proiect destul de important şi vital pentru Cavnic şi anume reabilitarea centrului civic al oraşului care a ajuns la 40% grad de realizare. Termenul de execuţie a lucrărilor este 24 de luni de la semnarea contractului, şi noi suntem numai la opt luni de atunci, însă lucrările sunt avansate. De asemenea, am reuşit să finalizăm un alt proiect important pentru comunitate: reabilitarea liceului din Cavnic, ce este parte integrantă din colegiul economic „Pintea Viteazul”. Şi aici am reuşit să facem o investiţie frumoasă şi care s-a finalizat rapid. Practic s-au reabilitat spaţiile verzi, clădirea instituţiei şcolare, curtea şcolii cu tot ceea ce ţine de ea. Am reuşit să finalizăm şi investiţia începută în zona Casei de cultură a oraşului, cu spaţiile verzi, parcări. Deci acestea sunt trei investiţii mari şi importante pentru oraş pe care noi ni le-am dorit să le facem şi uite că am reuşit! Nu în ultimul rând, am terminat şi investiţia privind iluminatul public, dar am început şi alte proiecte noi care urmează a fi implementate. Ca şi o concluzie este faptul că mai bine de 80% din ce ne-am propus pentru anul 2016 am realizat”, a declarat Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic.

Căvnicarii, mulţumiţi de investiţiile din oraşul lor

Localnicii din Cavnic sunt mulţumiţi cu proiectele implementate de administraţia locală în oraşul lor: „Felicitări domnului primar. Abia aştept să văd evoluţia oraşului meu şi pe viitor”, a spus Răzvan Sitar. „Se vede că se poate face ceva în oraşul nostru dacă se vrea şi dacă te simţi mândru că eşti căvnicar”, a precizat şi Ica Dobrea. „Cavnicul şi-a schimbat faţa în ultimul an. S-a reabilitat liceul, Casa de cultură şi acum se lucrează la centrul oraşului, care atunci când va fi gata v-a schimba total înfăţişarea localităţii noastre”, a completat un alt cetăţean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.