Fetele de la CS Minaur, în vizită la Şcoala “Nicolae Iorga”

0
376

Componentele de la CS Minaur Baia Mare s-au aflat, miercuri, în vizită la Şcoala „Nicolae Iorga”, pentru o oră de educaţie fizică, în cadrul proiectului „Minaur în şcoli – de la performanţă la educaţie”, proiect ce se va consuma la 20 de şcoli din municipiu.
Bianca Zegean, Andreea Năstasă, Claudia Cetăţeanu şi Jenica Rudics, sub îndrumarea antrenoarei Simona Maior-Paşca şi a profesorului coordonator Cristian Băban, s-au distrat alături de cei peste 70 de copii din clasele 0 şi II prezenţi la oră. În cadrul orei au avut loc o serie de jocuri interactive, însă jocul preferat al copiilor a fost concursul de predare a ştafetei. La finalul orei, toţi copiii au primit invitaţii la meciul de duminică, 26 februarie, cînd fetele noastre vor juca împotriva echipei CSU Oradea, începînd cu ora 15.00.
Clubul Sportiv Minaur Baia Mare aduce mulţumiri Şcolii „Nicolae Iorga”, reprezentată de dl. director Mihai Boloş pentru că au acceptat să facă parte din acest proiect şi profesorilor implicaţi: Terezia Pop, Anca Stoica, Dumitru Sechel şi Cristian Şimon. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.