În luna iunie, în Baia Mare are loc Cupa Companiilor la minifotbal

0
487

În luna iunie este programată prima ediţie a Cupei Companiilor, competiţie organizată sub egida Federaţiei de Minifotbal din România pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Înscrierile se fac pînă în 15 mai.
Cupa Companiilor va avea loc în luna iunie pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Aflată la prima ediţie în Maramureş, competiţia se derulează sub egida Federaţiei de Minifotbal din România. Principalul scop al acestei întreceri este socializarea între practicanţii de fotbal din cadrul companiilor.
În 10 şi 11 iunie vor fi programate meciurile din cadrul grupelor, pentru ca în 17 şi 18 iunie să aibă loc faza finală.
Turneul se va desfăşura pe baza regulamentului folosit în Campionatul Naţional de Minifotbal şi poate suporta mici ajustări comunicate la şedinţa tehnică. Meciurile se vor disputa în sistem 5+1, cu două reprize a cîte 20 de minute fiecare. O echipă trebuie să fie formată din minimum 6 – maximum 12 jucători (se acceptă un singur jucător din afara companiei/echipă). Fiecare grupare va juca minimum patru partide, în funcţie de rezultate.
Termenul limită de confirmare a înscrierii este 15 mai.
Echipa cîştigătoare va avea dreptul să participe la turneul final organizat la nivel naţional, din postura de campioană a Maramureşului.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0744-775353 (Zoltan Szekely) sau la mail-ul szekelyzoli@ymail.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.