Indemnizaţia membrilor CA la Drumuri-Poduri, 1.900 lei/lună

1
407

Aleşii judeţeni au stabilit, la ultima şedinţă ordinară a acestui an, cuantumul indemnizaţiilor membrilor Consiliului de administraţie (CA) la S.C. „Drumuri-Poduri Maramureş”.
Astfel, Comisia buget-finanţe a CJ a propus şi adoptat un amendament la proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat reprezentanţilor judeţului Maramureş în AGA la „Drumuri-Poduri” prin care se arată că: „Se stabileşte cuantumul indemnizaţiilor membrilor Consiliului de administraţie la nivelul unui salariu de bază minim brut garantat în plată”. De asemenea, proiectul mai stabileşte şi demararea procedurii de selecţie a viitorilor membri ai Consiliului de administraţie, adică o nouă acţiune care va demara, cel mai probabil, în luna ianuarie.

1 COMENTARIU

  1. Minimul pe economie pentru ca si ei sunt niste necalificati in domeniul pe care au fost ” alesi ”. Sunt acolo doar pentru ca cel care a racolat comedia asta de consiliu, directorul directiei tehnice din cadrul consiliului judetean, a avut grija sa nu aibe in jur pe nimeni de specialitate care sa poata face cea mai mica opozitie. Au fost demascati de Curtea de Conturi. Acesta e si motivul pentru care se declanseaza o noua selectie.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.