Schimbarea calendarului de plată a drepturilor care se achită prin intermediul Caselor Teritoriale de Pensii

0
110

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş îşi anunţă beneficiarii, care primesc drepturile prin intermediul CN Poşta Română SA că, începând cu luna iulie 2018, calendarul de plată se modifică astfel: la capitolul Plăţi curente: 1-15 ale lunii- la domiciliul beneficiarilor. Pentru pensionarii care nu sunt găsiţi la domiciliu, fiind avizaţi, drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.
La capitolul Plăţi restante: 11-15 ale lunii- la domiciliul beneficiarilor. Pentru pensionarii avizaţi, drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare, după ultima zi de plată a lunii respective.
În cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare.
Documentul de informare (talonul mov) se transmite între 1-15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor.
Pentru pensionarii avizaţi la domiciliu, documentul de informare se poate ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare, după ultima zi de plată a lunii respective. (Informaţii furnizate de Lucica Pop, director executiv al Casei Judeţene de Pensii Maramureş). (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.