Arme letale, ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare în Botiza

0
256

Două arme letale, muniţia aferentă precum şi mai multe piei de animale sălbatice au fost ridicate de poliţişti, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată pe raza localităţii Botiza.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Botiza. Activităţile au vizat un bărbat, de 61 de ani, cetăţean german, cu reşedinţa în Botiza, bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.
În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală de vânătoare, o armă letală de apărare şi pază, 130 bucăţi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe piei de animale sălbatice.
În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu este autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii pe teritoriul României, iar armele nu figurează înregistrate în evidenţele poliţiştilor din România.
Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.