Trei persoane prinse, în timp ce vindeau ţigări de contrabandă în Baia Mare

0
202

Activităţile poliţiştilor pentru descurajarea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă continuă. Trei persoane, prinse în flagrant, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat acţiunile, pe raza municipiului Baia Mare, în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România. În cadrul activităţilor desfăşurate pe B-dul Bucureşti şi pe strada Grănicerilor au fost prinse în flagrant două persoane, care ofereau spre vânzare ţigări, fără a deţine documente legale de provenienţă.
Tot în acest domeniu de activitate, poliţiştii de ordine publică, care au acţionat pentru descurajarea şi combaterea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă, au prins în flagrant un tânăr, de 22 de ani, care încerca să vândă ţigări de provenienţă ucraineană.
Cele 200 pachete cu ţigări de contrabandă găsite asupra persoanelor depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În fiecare caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.