Ambasadorul Turciei în judeţul Maramureş

0
91

Vineri, 6 iulie 2018, la Consiliul Judeţean Maramureş, a avut loc o întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş, însoţit de o delegaţie din Turcia. La discuţii au participat: preşedintele CJ, Gabriel Zetea; prefectul judeţului Maramureş, Vasile Moldovan; vicepreşedintele CJ, Ioan Doru Dăncuş; primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş; deputatul Octavian Petric; Guven Gungor – preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România; Omer Susli, preşedintele Consiliului de Afaceri Turcia-România şi 11 oameni de afaceri turci, interesaţi să investească în Maramureş.
La Centrul de Afaceri Millennium din Baia Mare, s-au întâlnit reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai mediului public, forum economic organizat la iniţiativa deputatului Octavian Petric şi a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, pentru a pune la aceeaşi masă mediile: business, public, politic şi diplomatic.
Atât în cadrul discuţiilor de la „Millennium”, cât şi în cabinetul preşedintelui Gabriel Zetea, temele s-au centrat pe probleme care privesc mediul de afaceri din România, simplificarea legislaţiei privind achiziţiile publice. Şeful administraţiei judeţene a insistat pe faptul că schema de ajutor de stat pentru investiţii a fost aprobată în recenta şedinţă de Guvern. O altă schimbare a legislaţiei este aceea că nu va mai fi o evaluare a proiectelor cu punctaj minim impus, ci vor fi stabilite documentele de calificare ale proiectului. (a.b.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.