Invitaţie la Rivulus Dominarum

0
177

În decursul celor 26 de ani de activitate, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş a organizat peste 150 de manifestări expoziţionale, dar cea mai importantă expoziţie şi cu cele mai multe ediţii este Rivulus Dominarum. Manifestarea, ajunsă la ediţia a XXVI-a, a reunit până acum peste 1.600 de expozanţi şi 150.000 de vizitatori.
CCI MM vă adresează invitaţia ca, în perioada 28-30 septembrie, să vă promovaţi firma şi produsele la expoziţia de bunuri de larg consum Rivulus Dominarum, care se va organiza în cadrul sărbătorii municipiului Baia Mare „Castane 2018”. Noutatea acestui an este revenirea organizării expoziţiei, după mai bine de 15 ani, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, motiv pentru care organizatorii estimează o creştere a vizibilităţii expoziţiei, ţinând cont că locaţia este cu acces direct în B-dul Unirii. Totodată, pe lângă creşterea suprafeţei expoziţionale, noua locaţie va conferi şi o ţinută deosebită manifestării.
Expoziţia are un puternic caracter regional, care va asigura o bună vizibilitate nu doar în faţa băimărenilor, ci şi a vizitatorilor din judeţele limitrofe.
Încă de anul trecut, CCI MM a dezvoltat o pagină de facebook, unde fiecare expozant va fi promovat.
Pe lângă posibilitatea de a vinde în cadrul standului, evenimentul trebuie perceput ca o oportunitate de a vă face cunoscută firma/produsele/serviciile pe care le realizaţi. Prin participarea la târg veniţi în contact direct cu piaţa maramureşeană şi pieţele adiacente din Regiunea de Nord Vest. Aveţi ocazia de vă prezenta avantajele produselor şi serviciilor oferite de dvs. în raport cu concurenţa pe care o veţi întâlni în această expoziţie.
Iată şi câteva facilităţi:
• 10% din tariful de închiriere/mp pentru membri CCI Maramureş
• 5% din tariful de închiriere/mp pentru înscriere şi plata avansului până în 1 septembrie
• 10% din tariful de închiriere/mp pentru închiriere unor suprafeţe mai mari de 30 mp.
Pentru informaţii suplimentare: telefon 0262221510, fax 0262225794, email expo@ccimm.ro /cci_mm@ccimm.ro sau www.ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.