Stop violenței! Polițiștii au emis încă 2 ordine de protecție provizorii

0
24

Luni, polițiștii au intervenit la două cazuri de violență în familie și, în ambele cazuri, pentru protejarea victimelor, au emis ordine de protecție provizorii.
• O femeie, din Baia Mare, în vârstă de 55 de ani, i-a sesizat pe polițiști că a fost agresată de către soțul său. Victima deținea și un certificat medico-legal conform căruia avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite în urma agresiunii. Mai mult, aceasta a fost amenințată de soț cu moartea. În urma evaluării situației și pentru eliminarea unor riscuri iminente, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Astfel, bărbatului îi este interzis să se mai apropie de victimă. Totodată, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
• La un alt caz de violență în familie au intervenit și polițiștii din Satulung. Un bărbat, în vârs­tă de 59 de ani, aflat sub influența alcoolului, se manifesta agresiv față de soția sa, în vârstă de 53 de ani. Pentru protejarea victimei polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar agresorul a fost transportat la spital. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infrac­țiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.