Weekend la teatru

0
62

• Alchimia culorilor

Astăzi, 1 martie, de la ora 19 la Teatrul Municipal Baia Mare, are loc vernisajul expoziției “Art performance”. Evenimentul aduce împreună pictura și bodypainting-ul, make-up și hairstyling-ul, fotografia și dansul contemporan. Costume din mătase. Culori. Oameni. Scena. Creațiile sunt semnate de Codruța Podină.

• Întoarcerea lui Apolodor

Mâine, 2 martie, ora 13, la Teatrul Ararat din Baia Mare, se joacă spectacolul „Întoarcerea lui Apolodor”. Prețul biletului întreg este 10 lei, iar cel cu reducere, 5 lei. Biletele se pot cumpăra din foaierul Teatrului Ararat, cu o oră înainte de începerea spectacolului. De asemenea, biletele mai sunt disponibile și la librăria Nicolae Steinhardt.

• Clovnii în vacanță

Micii spectatori sunt invitați mâine, 2 martie, de la ora 10 și de la ora 11,30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, pentru a vedea spectacolul “Clovnii în vacanță”. E o reprezentație în care veți cunoaște doi clovni și veți trăi împreună cu ei întâmplările și experien­țele lor de o viață, presărate cu momente hazlii sau triste, stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață. Prețul unui bilet: 5 lei.

• Și mâine este o zi …

Mâine, 2 martie, ora 19, la Teatrul Municipal Baia Mare, se joacă spectacolul „Și mâine e o zi” de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al Aurorei Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță. Spectacolul se joacă la sala studio. Prețul unui bilet întreg: 15 lei, iar cel cu reducere, 10 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.