Stimulente financiare în două mari spitale

0
44

Aleșii județeni s-au întâlnit în ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș și timp de 3 ore au analizat și votat 17 proiecte de hotărâre. Ședința a fost condusă de președintele Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședinții Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan și secretarul județului, Aurica Todoran.
Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea clădirii B a Casei Petőfi din Baia Mare, pentru reparații capitale la șarpanta Palatului Administrativ, pentru finisaje exterioare la Corp E și pentru realizarea instalației electrice la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) din Sârbi-Fărcașa. A fost retras dreptul de administrare a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare asupra clădirii de pe str. Moldovei în care a funcționat Planingul Familial. S-a votat și pentru trecerea unor bunuri din domeniul public al orașelor Borșa și Cavnic, în domeniul public al județului Maramureș, dar și pentru includerea în domeniul public al județului Maramureș a unor bunuri imobile și darea lor în administrarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus.
În ceea ce privește personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, respectiv al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, consilierii județeni au aprobat acordarea unor stimulente financiare lunare. (A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.