11 medalii cucerite de Gold Stars Baia Mare

0
20

În perioada 16-17 martie, la Bekescsaba, Ungaria, s-a desfăşurat cea de a XXII-a ediţie a Concursului de Mastres Cupa „Gaspar Ervin” la înot. S-au aliniat la start sportivi trecuţi de 25 de ani din Ungaria, Slovenia, Bulgaria şi România. Municipiul Baia Mare, şi implicit judeţul Maramureş, a fost reprezentat de trei sportivi ai Asociaţiei Clubului Sportiv Gold Stars Baia Mare. Delia Ana Kovacs, Istvan Hitter şi cel mai nou membru al clubului, Sorin Octavian Stoica. Aceştia şi-au îmbogăţit palmaresul cu 11 medalii.
Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a obţinut 2 locuri I în probele de 400 m liber şi 50 m spate, precum şi 2 locuri 2 în probele de 100 m spate şi 200 m mixt.
Istvan Hitter, categoria 40-44 de ani, aflat la prima participare la un concurs internaţional, a urcat de două ori pe podium: locul III în proba de 100 m bras şi locul 3 în proba de 50 m bras.
Sorin Octavian Stoica, categoria 30-34 de ani, legitimat din acest an la clubul băimărean, a cucerit medalia de argint în proba de 400 m liber, reuşind să îşi stabilească baremul pentru Campionatele Mondiale care se vor desfăşura în acest an în Coreea, bronz în probele de 50 m liber şi 100 m bras.
Conform punctajelor acordate de către LEN, în proba de 400 m liber, Delia Ana Kovacs a obţinut un binemeritat loc II. De asemenea, cei doi sportivi „Gold” (Hitter Ist­van şi Sorin Stoica), alături de Liviu Bursuc şi Bogdan Nicule, legitimaţi la două cluburi diferite din Cluj-Napoca, au reprezentat România în ştafeta de 4×50 m mixt masculin. Cei patru sportivi au cucerit medalia de argint.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.