ProTehnica 2019

0
130

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş organizează unul dintre cele mai generoase târguri tehnice din regiunea de Nord-Vest a României „ProTehnica”, în perioada 23-24 mai 2019.
Ca o continuare firească a celor 8 ediţii ale Salonului Energii Regenerabile şi Alternative, a celor 12 ediţii ale Salonului Inventatorilor Maramureşeni şi a succesului celor două ediţii ale Salonului Prevent, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş a considerat oportun să le reunească şi să le transforme într-un eveniment general tehnic, denumit ProTehnica.
Pentru ediţia din acest an şi-au anunţat suportul în calitate de parteneri: Consiliul Judeţean, Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti”, Ordinul Arhitecţilor – filiala Maramureş şi Societatea Inventatorilor din România.
• Salonul PREVENT este dedicat domeniului siguranţă şi securitate prin abordarea şi prezentarea tehnicilor, soluţiilor şi sistemelor de semnalizare şi stingere a incendiilor, de protecţie a spaţiilor şi valorilor, de control a accesului ori alte servicii de proiectare, verificare şi punere în execuţie al soluţiilor tehnice în acest domeniu, pentru proiecte rezidenţiale, business ori publice.
• Salonul ENERGII REGENERABILE ŞI ALTERNATIVE promovează tot ceea ce ţine de eficienţa energetică, prin tehnologii, inovaţii şi surse de finanţare în acest domeniu.
• Salonul INVENTATORILOR MARAMUREŞENI prezintă ideile şi brevetele inventatorilor.
Şi pentru că performanţa în tehnologie se dezvoltă de la un an la altul, pe lângă cele trei saloane specializate s-a extins domeniul tehnic, astfel încât ProTehnica devine locul potrivit pentru dvs. pentru lansarea de noi echipamente sau tendinţe în ştiinţă, inginerie, mecanică, producere de energie electrică, IT.
Organizatorii îşi doresc ca acest târg tehnic să fie, în continuare, un punct de întâlnire cu relevanţă regională şi, pe viitor, chiar naţională pentru judeţul Maramureş, în domeniul dezvoltării durabile.
Noutatea acestui an este că, în aceeaşi perioadă cu târgul este activ şi programul CASA VERDE, program prin care pot fi instalate sisteme fotovoltaice de minimum 3 KW, beneficiind de o subvenţie de maxim 20.000 lei.
CCI MM INVITĂ TOATE FIRMELE DE TEHNOLOGIE SĂ-ŞI PREZINTE, ÎN CADRUL TÂRGULUI, BRE­VETE DE INVENŢII, INOVAŢII SAU NOI TEHNOLOGII CARE POT FI APLICATE ÎN SECTORUL INDUSTRIAL SAU CASNIC.
Detalii şi informaţii suplimentare se pot obţine la Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16, tel. 0262221510 sau www.ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.