Natalia Iocsak s-a clasat pe locul 5 la Trackwood Drift Festival de la Mariapocs

0
53

Tânăra și talentata sportivă Natalia Iocsak, legitimată la CS Minaur, a participat, vineri și sâmbătă, la Trackwood Drift Festival de la Mariapocs (o localitate aflată la aproximativ 35 de km de Carei), reușind din nou o evoluție excelentă. În calificări a terminat pe locul 5, poziție pe care a păstrat-o și după terminarea „battle-urilor”. Putea fi chiar și mai sus, dar la „battle-ul” din sferturi a fost ușor lovită de oponentul ei, producând însă o avarie care n-a putut fi remediată în cele cinci minute pe care le conferă regulamentul.
Întrecerea a avut loc la Rabocsring, un circuit care aparține unui român. Acesta a încercat să facă circuitul undeva în zona orașului Carei, dar a întâmpinat o serie de „faulturi birocratice” și s-a mutat cu totul în Ungaria, construind acolo circuitul, cu largul sprijin al Guvernului maghiar, care i-a pus la dispoziție 7 hectare de teren.
Datorită evoluției ei foarte bune, Natalia a fost invitată în perioada 6-8 septembrie la Târgu Mureș, pentru un show, la Transilvania Motor Ring (TMR), cel mai mare circuit din țară, care poate găzdui orice fel de competiție auto, moto, alergare și ciclism care se poate desfășura pe un circuit de asfalt.
După evenimentul de la Târgu Mureș, Natalia Iocsak va participa la ultima etapă din Campionatul Național de drift, care va avea loc în București, în zilele de 14 și 15 septembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.