Băimărean reținut de polițiști • A sustras produse cosmetice dintr-un supermarket

0
20

Activitățile de cercetare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Baia Mare, cu privire la un caz de tâlhărie calificată, au dus la identificarea unui tânăr bănuit de comiterea faptei.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, miercuri, măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Investigațiile au relevat că băimăreanul, de 26 de ani, a sustras produse cosmetice dintr-un supermarket, situat pe B-dul București, iar pentru a-și asigura scăparea, întrucât a fost observat de șefa de magazin, acesta a îmbrâncit-o pe tânăra, de 26 de ani, după care a fugit. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 420 lei.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului.

Dosare penale pentru contrabandă cu țigări
– 100.800 țigări provenite din contrabandă confiscate, în valoare de aproximativ 60.500 lei –

În urma unor activități specifice de cercetare și investigare, desfășurate în cursul acestei luni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au constatat 7 infracțiuni prevăzute de Legea nr. 86/2006.
Controalele, efectuate la sediile unor societăți comerciale, dar și la locuințele unor persoane fizice, au vizat identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate în activități infracționale cu tutun de contrabandă, în special de­ținerea și comercializarea țigărilor aduse din Ucraina, pentru care nu pot fi prezentate documente de proveniență.
Polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunile constatate și, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor identificate, urmând ca în func­ție de cele constatate să dispună măsuri.

Scandal în Chelința

• Polițiștii din Ulmeni au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane, la Chelința
Miercuri, după-amiază, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați că în localitatea Chelința are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.
Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului. Doi bărbați, care prezentau răni în urma agresiunilor, au fost transportați la Centrul de permanență Ulmeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Verificările polițiștilor au dus la identificarea tuturor persoanelor implicate în starea conflictuală. Este vorba de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 56 de ani, însă niciunul dintre ei nu a dorit să depună plângere. Totuși, polițiștii s-au sesizat din oficiu, au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs conflictul.

În Borșa. Împotriva agresiunilor! Ordin de protecție emis de polițiști

Miercuri dimineață, în jurul orei 8, o femeie, din Borșa, i-a sesizat pe polițiști, prin SNUAU 112, că a fost agresată de soț.
Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au constatat că femeia a fost lovită de soțul său, în vârs­tă de 58 de ani, care era în stare de ebrietate. Victima a fost transportată la spitalul din oraș pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii au emis ordin de protecție pe numele agresorului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.