Doar varianta victoriei • CS Minaur Baia Mare – CSM Vaslui

0
71

Sala de Sport a Școlii Nr. 5 „Vasile Alecsandri” va găzdui azi, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, meciul din etapa 12 a Ligii Zimbrilor, față în față urmând să fie CS Minaur Baia Mare și CSM Vaslui.
O altă etapă importantă pentru gruparea pregătită de Stephane Plantin, care vrea prezența în play-off-ul primului eșalon în acest sezon. Iar momentan băimărenii sunt în grafic, locul 4 după 11 etape (22 puncte), însă jucătorii noștri trebuie să rămână concentrați și să acumuleze cât mai multe puncte. CSM Vaslui vine în Baia Mare din postura ocupantei locului 8, ultimul din play-off, cu un total de 15 puncte. Adversarul băimărenilor de azi este unul care a arătat fluctuații în stagiunea curentă, însă poziția din clasament este mulțumitoare pentru o nou promovată. Cu o mare atenție și cu o evoluție la turație maximă ar putea face ca Minaur să aibă o partidă simplă, și să nu tremure ca în precedentul joc de acasă cu CSM Făgăraș. Partida va fi arbitrată de cuplul format din Mihai Potîrniche (București) și Marian State (Buzău), în timp ce observator va fi Doru Manea (București).
Accesul în sală se face pe baza abonamentelor eliberate de club sau pe baza biletului de intrare. Un tichet costă 10 lei și poate fi procurat de la intrarea în sala Școlii 5, cu o oră înainte de începerea meciului.

Programul etapei 12

• Joi, 28 noiembrie, ora 18.00: CS HC Buzău 2012 – AHC Dunărea Călărași; CSM Reșița – SCM Politehnica Timișoara; CSM Bacău – AHC Dobrogea Sud Constanța; CS Minaur Baia Mare – CSM Vaslui; CS Dinamo București – CSM Făgăraș
• Vineri, 29 noiembrie: AHC Potaissa Turda – CSM Focșani 2007, ora 18.25, TVR HD
• Sâmbătă, 30 noiembrie: CSA Steaua București – CSM București, ora 15.30, TVR 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.