20 de ani de colaborare economică româno-maghiară

0
31

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin Nicolae Tuș, și directorul Târguri promovare din cadrul instituției, Adrian Nicolaescu, au participat, la Bekescsaba, în Ungaria, la evenimentul festiv ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înființarea Secțiunii Maghiaro-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei.
În cadrul aniversării, în prezența dr. Semjen Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei, Florentin Tuș a înmânat președintelui Secțiunii Maghiaro-Română a CCI Ungară și președinte al CCI Bekes, dr. Orosz Tivadar, o plachetă aniversară în semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate și profesionalism ai Secțiunii Maghiaro-Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, pentru contribuția remarcabilă în dezvoltarea mediului de afaceri și parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureș.
Florentin Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: „Am fost onorați să dăm curs invitației omologilor noștri și să fim alături de ei într-un moment aniversar atât de important. Camera de Comerț și Industrie Maramureș se bucură de o colaborare eficientă cu instituțiile camerale din Ungaria, concretizată în proiecte economice comune sau schimburi de experiență în sprijinul mediului de afaceri.”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.