Miercuri – o zi fără victime! Amenzi în sumă de 11.000 lei și 4 permise reținute

0
23

Prudența, responsabilitatea participanților la trafic și acțiunile polițiștilor rutieri au contribuit la creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice.
În consecință, miercuri, 27 noiembrie, a fost o zi în care nu s-a produs niciun accident soldat cu rănirea unor persoane, pe drumurile publice de pe raza județului nostru.
În schimb au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regulilor de circulație. Polițiștii rutieri din Sighetul Marmației și Vișeu de Sus, care au acționat pe drumurile publice din raza de competență, pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit pentru verificări mai multe autoturisme.
Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11.000 lei. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă reținerea a 4 permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.
În condițiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum și trafic și să păstrați în mers o distanță suficient de mare față de vehiculul din față, pentru a putea opri în condiții de siguranță!
Mai ales în condiții de vreme nefavorabilă folosiți luminile de întâlnire și pe timpul zilei și nu efectuați depășiri riscante!

Se reduc amenzile pentru bicicliști

Miercuri, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege care prevede reducerea amenzilor pentru bicicliști.
Astfel, în loc de amenzi cuprinse între 870 și 1.160 lei, bicicliștii vor plăti, pentru nerespectarea normelor de circulație, amenzi cuprinse între 580 și 725 lei.
Camera Deputaților a avut rol de for decizional, astfel că proiectul de lege se va duce la președinte pentru promulgare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.