Nicolae Silviu Ungur este noul prefect al județului

0
794

PMP dă Maramureșului un prefect tânăr și competent

Nicolae Silviu Ungur este noul prefect al județului Maramureș. Acesta are vârsta de 42 de ani fiind la această oră unul dintre cei mai tineri prefecți pe care i-a avut județul.
Silviu Ungur este din 2006 consilier în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Maramureș, Serviciul Control. Noul prefect a absolvit Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Management Turistic și Comercial din Cluj-Napoca, fiind economist. Ca și completare a studiilor de licență, prefectul Silviu Ungur are studii postuniversitare – Informatică Aplicată și Programare, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, specialitatea analist programator.

Așadar, după aproape o lună de negocieri, PMP Maramureș își impune decizia luată la nivelul județului. Fermi pe poziție, liderii județeni ai Mișcării Populare nu au cedat în fața liberalilor care își doreau acest post. A fost o muncă de echipă, de la președintele Lucian Morar la vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, George Moldovan, trecând la cei doi parlamentari, deputatul Adrian Todoran și senatorul Severica Covaciu, până la secretarul de stat în Guvernul României, Florin Creț. Efort au depus toți liderii PMP Maramureș în gestionarea strategiei de numire a prefectului de Maramureș.

Parlamentarii PMP de Maramureș – rol esențial în numirea noului prefect al județului

Un rol important în numirea lui Silviu Ungur în funcția de prefect au avut-o cei doi parlamentari PMP de Maramureș. Deputatul Adrian Todoran și senatorul Severica Covaciu au fost liantul între București și Maramureș în strategia realizată de liderii Mișcării Populare în a fi desemnat noul prefect al județului.
Nicolae Silviu Ungur, noul prefect al județului Maramureș: „Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii din PMP Maramureș, prin susținerea necondiționată pe care mi-au oferit-o, de a ocupa funcția de prefect al județului Maramureș. Sper să fac tot ce îmi stă în putere să nu îi dezamăgesc pe cei care m-au susținut și nici pe maramureșeni. Îmi doresc ca, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, să asigur o corectă aplicare a legii de către instituțiile statului, precum și o mai bună relaționare între instituțiile publice din județul nostru. Doamne ajută!”
Lucian Morar, președinte al PMP Maramureș: „De ieri, PMP a dat Maramureșului un prefect tânăr și competent. Astfel, Nicolae Silviu Ungur este noul prefect al județului nostru. Domnia sa a fost susținut și se bucură de toată încrederea colegilor din PMP. Ne dorim ca munca lui în cadrul Instituției Prefectului județului să fie una în slujba maramureșenilor. Îl felicit pe noul prefect Silviu Ungur! Mult succes, Silviu Ungur în noua misiune!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.