Lucrări de reabilitare pe DJ 186 Valea Izei

0
173

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș, aleșii județeni au aprobat modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Reabilitare DJ 186 sector Bârsana (DJ 185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN17C)”.
Președintele CJ, Gabriel Zetea, a precizat că adoptarea proiectului de hotărâre, care a vizat modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru acest obiectiv, deschide calea începerii lucrărilor de reabilitare. În aceeași situație favorabilă se află și DJ 187 de pe Valea Ruscovei, astfel că vor fi reabilitate și ultimele două tronsoane de drum județean, DJ 186 și DJ 187, din cele șase începute în acest mandat al CJ.
„Aprobarea noilor indicatori tehnico-economici pentru cele două drumuri județene de pe Valea Izei și Valea Ruscovei reprezintă vești foarte bune. Este posibil ca într-o săptămână lucrările de pregătire a terenului să înceapă efectiv, astfel încât reabilitarea ultimelor două tronsoane de drum județean pe care le avem în acest moment licitate, din cele șase începute în acest mandat al Consiliului Județean Maramureș, să demareze în cel mai scurt timp” – a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.
Obiectivul de investiție „Reabilitare DJ 186 sector Bârsana (DJ 185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN 17C)” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, program guvernamental gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru finanțarea proiectelor locale de dezvoltare prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră.
Sectorul de drum DJ 186 propus pentru reabilitare are o lungime totală de circa 39,2 kilometri, valoarea contractului de finanțare ridicându-se la suma de 114.736.038 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.