Câinele Wat în combaterea contrabandei de tutun

0
35

Polițiștii maramureșeni sunt sprijiniți de patrupedul Wat atunci când acționează pentru depistarea persoanelor cu preocupări infracționale în domeniul contrabandei cu tutun.
Luni, după-amiază, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii băimăreni în cooperare cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, câinele polițist s-a oprit lângă un autoturism, parcat pe B-dul Unirii.
La scurt timp a fost identificat proprietarul autoturismului, un bărbat, de 41 de ani. Polițiștii au efectuat verificări constatând că în autoturism se aflau 5.000 țigarete netimbrate în România și aproape 50 litri de substanță alcoolică.
Întrucât acesta nu a putut prezenta documente legale de proveniență, toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Reținut după încălcarea ordinului de protecție

În baza probatoriului administrat, polițiștii din Fărcașa au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, din Băița de sub Codru.
Verificările au relevat că acesta a încălcat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Baia Mare.
Practic, în data de 16 februarie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul în care locuiește fosta concubină, amenințând-o atât pe ea, cât și pe concubinul ei actual.
În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.