Formare profesională – cursuri autorizate

0
173

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează cursuri autorizate, în vederea formării de specialiști în domenii cheie pentru mediul de afaceri și nu numai.
În această lună, CCI Maramureș începe patru cursuri: expert achiziții publice, autorizare/reautorizare electricieni, noțiuni fundamentale de igienă și inspector în domeniul securității și sănătății în muncă.
• Cursul de Expert Achiziții Publice se desfășoară în perioada 9-19 martie și se adresează tuturor persoanelor juridice (autori­tăți/instituții publice, operatori economici, ONG-uri etc.), interesate în achiziționarea sau ofertarea de bunuri, servicii sau lucrări.
Durata cursului este de 60 ore, din care: 20 de ore – pregătire teoretică și 40 de ore – pregătire practică (elaborarea unei documentații de atribuire).
• Cursul de autorizare, reautorizare electricieni se desfășoară în perioada 20-22 martie și se adresează electricienilor care își propun să se autorizeze ANRE sau doresc prelungirea valabilității autorizației ANRE.
Durata cursului este de 20 de ore.
• Cursul de noțiuni fundamentale de igienă este programat pentru perioada 30 martie – 2 aprilie.
Grupul țintă vizează persoanele care desfășoară activități în următoarele domenii: producție (industrie alimentară și microproducție alimentară); depozitarea, transportul și desfacerea alimentelor; alimentația publică și colectivă; comerț cu ridicata și amănuntul al produselor alimentare; comerț stradal; întreținerea instalațiilor de aprovizionare cu apă potabilă; prestări de servicii (frizerie, coafură, cosmetică, întreținere); alte activități care prezintă riscuri de transmitere a unor boli. Structura cursului cuprinde 5 module: alimentație, curățenie, producția apei, îngrijire corporală, dezinfecție.
Durata unui modul este de 12 ore.
• Cursul de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă va avea loc în perioada 30 martie -16 aprilie.
Acesta se adresează angajatorilor (administratorilor) și lucrătorilor desemnați cu răspunderi specifice în domeniul securității și sănătății în muncă.
Durata cursului este de 80 de ore, din care 28 vizează pregătirea teoretică și 52 de ore pregătire practică (elaborarea unei lucrări specifice).
Detalii se pot obține pe site-ul www.ccimm.ro, unde pot fi accesate și taloanele de înscriere pentru persoanele fizice și juridice. Persoane de contact: Tatiana Sasu – 0739675279, Andreea Palfi – 0770842678. E-mail: cursuri@ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.