Documente împrumutate prin rezervări online

0
20

Pentru evitarea aglomerării și pentru a respecta condițiile de siguranță și distanțare impuse de autorități, Biblioteca Județeană ″Petre Dulfu″ din Baia Mare oferă posibilitatea de împrumut a documentelor la domiciliu prin rezervare online: fie rezervare directă în catalog, fie rezervare prin intermediul unui email.
În vederea soluționării cererii dvs., transmisă online, este necesară verificarea, în prealabil, a disponibilității titlului/titlurilor în catalogul online al bibliotecii:
bibliotecamm.ebibliophil.ro/ (sau www.bibliotecamm.ro, selectare buton Catalog online eBibliophil). Primul pas este să vă înregistrați/autentificați în catalogul online bibliotecamm.ebibliophil.ro/ (iconița – dreapta sus). Pentru crearea unui cont în catalogul online este necesar ca adresa dvs. de email să fie introdusă în baza de date a instituției culturale. Celelalte amănunte le puteți afla de pe site-ul Bibliotecii Județene. De asemenea, pentru informații și detalii suplimentare, aveți la dispoziție numărul de telefon al Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare: 0262275583. Pe perioada stării de alertă, filialele bibliotecii vor rămâne închise.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.