Siguranța pe drumurile publice

0
23

OCNA ȘUGATAG. Polițiștii au organizat o acțiune împreună cu specialiști ai Registrului Auto Român. Au fost verificate 35 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale și au reținut 7 certificate de înmatriculare.
TÂRGU LĂPUȘ. În urma verificării a 27 de autovehicule au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale.
SEINI. Polițiștii au depistat un tânăr, de 26 de ani, cu o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat care conducea un autoturism și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale pentru diferite abateri.
CAVNIC. Polițiștii au oprit pentru verificări 38 de autovehicule și pentru neregulile constatate au aplicat 5 sanc­țiuni contravenționale.

În Șomcuta Mare
Cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni.

Joi noaptea, în jurul orei 02:30, polițiștii din Șomcuta Mare care efectuau activități de supraveghere a traficului rutier cu aparatura radar din dotare au făcut semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe strada Republicii cu viteza de 104 km/h.
Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, a virat brusc pe o străduță lăturalnică, a oprit în spatele unui imobil de pe strada Ioan Buteanu și a alergat pe jos, aproximativ 300 m. A fost ajuns de polițiști, imobilizat și identificat, un tânăr, 24 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului este atribuit de fapt unui alt autoturism, iar mașina condusă nu este înmatriculată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.