Ordine de protecție emise de polițiști

0
14

• Luni, la ora 15.35, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată într-o stație de autobuz.
La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie, de 30 de ani, din municipiu, și agresorul, concubinul acesteia, un bărbat, de 31 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

• Tot luni, la ora 18.30, polițiștii din Baia Mare au fost solicitați de către o femeie să intervină la un scandal, produs în trafic pe strada Vasile Alecsandri.
Femeia a precizat că, în timp ce se afla în autoturism, în fața ei a oprit brusc un alt autoturism, deținut de soțul acesteia, un bărbat, de 32 ani, care i-a blocat deplasarea și a făcut scandal.
De asemenea femeia a relatat că în ultima perioadă, de când soțul a aflat că ea dorește să divorțeze, a urmărit-o în repetate rânduri, provocându-i astfel o stare de temere și de neliniște.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de hărțuire, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.