SCM Rm. Vâlcea, în prima urnă valorică, CSM București, în a treia

0
115

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea va face parte din prima urnă valorică, iar CSM București din cea de-a treia, la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, potrivit EHF.
Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor va avea loc în 1 iulie, de la ora 19.00, la Viena.
EHF a anunțat, luni, repartiția în urnele valorice, iar România, cu cele două reprezentate – SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, va fi prezentă în urnele 1 și 3.
În prima urnă valorică, alături de SCM Râmnicu Vâlcea, se vor mai afla deținătoarea trofeului, Gyor ETO, Rostov Don și Metz, iar în urna a treia valorică vor fi CSM București, CSKA, FTC Budapesta și Brest.
16 echipe se vor afla la start, împărțite în două grupe, însă formații din aceeași țară nu se vor afla în aceeași grupă.
După meciurile tur-retur, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar cele de pe locurile 3-6 vor disputa play-off, eliminatoriu, pentru alte patru locuri disponibile.
SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM București a primit wild-card, după ce Liga Națională a fost întreruptă din cauza pandemiei, cu cele două echipe pe primele două locuri.
CSM București, cu un joc mai puțin la data întreruperii, dar la egalitate de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, a contestat decizia CA al FR Handbal, inclusiv la TAS, fiind așteptat răspunsul.
În competiția similară masculină, România nu este reprezentantă, după ce Dinamo București nu a fost acceptată prin wild-card.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.