Opt structuri sportive de performanță de prim eșalon, finanțate de CJ Maramureș în 2020

0
76

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș, care a avut loc luni, 29 iunie, aleșii județeni au aprobat proiectul de hotărâre privind stabilirea structurilor sportive de performanță de prim eșalon care vor beneficia de finanțarea programelor sportive, în anul 2020.

Potrivit proiectului, opt structuri sportive de performanță de prim eșalon vor beneficia de finanțare, după cum urmează: Clubul Sportiv Asociația Sportivă Independența Baia Mare – echipa de fotbal feminin; CSM Știința Baia Mare – echipa de rugby; CS Știința Explorări Baia Mare – echipa de volei masculin; Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare – echipa de șah; CS Minaur Baia Mare – echipa de handbal masculin; CS Minaur Baia Mare – echipa de handbal feminin; CSM Sighetu Marmației – echipa de baschet masculin; CSM Sighetu Marmației – echipa de șah feminin.
„Consiliul Județean Maramureș a fost și va rămâne un promotor și susținător al derulării programelor de activitate sportivă ale structurilor sportive de prim eșalon. Vom finanța și recompensa anual aceste structuri, în funcție de contribuția pe care o aduc la sporirea prestigiului județului, dar și în funcție de realizările obținute. Îmi doresc să promovăm prin orice mijloace sportul și beneficiile sale asupra sănătății, cu atât mai mult cu cât pandemia generată de noul coronavirus a restabilit locul binemeritat al acesteia pe lista priori­tăților pe care fiecare dintre noi le avem”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.