CORONAVIRUS în România…

0
22

Până ieri, 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până ieri, 1.799 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 397 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 783.337 de teste. Polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 453 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.000 de lei.

…şi în Maramureş

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în județul Maramureș au fost confirmate 216 cazuri de infectare. 56 persoane sunt internate și aflate sub tratament medical, 151 persoane vindecate și externate, iar 9 persoane au decedat. Nu sunt persoane izolate la domiciliu și nici în carantină instituționalizată.
Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 65 de misiuni. Cele 86 de efective au procedat la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la menținerea ordinii și siguranței publice, la paza locațiilor de carantinare, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. În executarea misiunilor au fost utilizate 20 mijloace de mobilitate. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au intrat ieri în țară 370 de maramureșeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.