Accident rutier mortal în Sighetu Marmaţiei

0
386

Duminică, la ora 14:28, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Făget.

La fața locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 62 de ani, din județul Sălaj a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

De asemenea, o femeie, în vârstă de 65 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni grave şi a decedat la spital.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.


Accident rutier cercetat de poliţişti în Pietriş

Duminică seara, la ora 23.20, pe DN18B, în locul numit Pietriş, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Coroieni, a condus un autoturism din direcția Baia Mare – Târgu Lăpuș.

Într-o curbă la stânga, deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător prin indicatoare rutiere, nu a adaptat viteza corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul în pădure unde a lovit frontal un arbore și s-a răsturnat.

În urma evenimentului au suferit leziuni conducătorul auto, o femeie, de 43 ani, şi un minor, de 5 ani, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.


12 conducători auto au rămas fără permis

Duminică, poliţiştii au acţionat pe ruta Baia Mare – Seini – Şomcuta Mare pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere.

Pe parcursul acţiunii, s-au folosit două aparate radar cu care au constatat 18 cazuri de nerespectare a regimului legal de viteză.

Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 lei.

În 12 cazuri a fost dispusă măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce astfel: pentru 90 de zile – în 9 cazuri de depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei maxime admise şi pentru 30 de zile – în 3 cazuri de depăşire neregulamentară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.