Viceprimar nou în Fărcașa

0
76

În data de 2 noiembrie, în sala mare a Căminului cultural din Sârbi, a avut loc prima ședință a noului Consiliu Local al comunei Fărcașa. Pe ordinea de zi s-au aflat 3 puncte: alegerea președintelui de ședință pentru o perioadă de 3 luni; stabilirea și componența comisiilor de specialitate; alegerea viceprimarului.
La primul punct, în urma votului s-a stabilit ca președinte de ședință să fie Ștefan Pop, consilier local ales pe listele PMP. La punctul trei, alegerea viceprimarului, au avut loc două tururi de scrutin. În primul tur ordinea a fost: Ioan Indre (Pro România) – 6 voturi„ pentru”, Daniel Decebal (PMP) – 6 voturi „pentru”, Ioan Mereuț (PSD) – 1 vot. În turul doi: Daniel Decebal – 7 voturi „pentru”, Ioan Indre – 6 voturi „pentru”.
Întrunind majoritatea, Daniel Decebal a fost ales viceprimar al comunei Fărcașa.
În cadrul ședinței, doamnei Floare Mureșan i-a fost oferită de către primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, o diplomă de recunoștință pentru activitatea îndelungată pe care a avut-o în funcția de viceprimar urându-i de asemenea, multă sănătate și pensie cât mai lungă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.