Arestați preventiv

0
22

Pentru furt calificat…

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului R.A.I. pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În data de 6 noiembrie, față de numitul R.A.I. a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul R.A.I., în data de 30 octombrie, în jurul orei 6, prin escaladarea gardului împrejmuitor, a pătruns în curtea unui șantier de construcții din Baia Mare și, dintr-o baracă, a sustras mai multe bunuri, cauzând socie­tă­ții comerciale un prejudiciu în cuantum de 10.000 lei.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

… și tâlhărie calificată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul S.R. pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În data de 6 noiembrie, față de numitul S.R. a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4 noiembrie, în jurul orei 23.15, în timp ce se afla pe strada Aleea Neptun, din Baia Mare, inculpatul S.R. i-a sustras persoanei vătămate L.F.I. un telefon mobil marca Samsung Galaxy, după care, pentru a-și asigura scăparea, i-a pulverizat acesteia, în zona feței, spray iritant lacrimogen și i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului.
Persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.