Cabinetul de diabet din Târgu Lăpuș , frecventat de sute de pacienți

0
55

Sâmbătă, 14 noiembrie a fost Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului, prilej de aducere aminte că această afecţiune este o problemă majoră de sănătate publică. Se ştie faptul că bolnavii de diabet, 3.000 la număr din toată Ţara Lăpuşului, trebuia să se prezinte la cabinete de specialitate din Baia Mare sau din Cluj-Napoca.
Acum, bolnavii de diabet din toată Ţara Lăpușului beneficiază de consultaţii de specialitate oferite de către dr. Ştefan Cristescu, medic specialist în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, absolvent al Universității de Medicină Cluj-Napoca, cu multiple cursuri de formare în domeniul neuropatiei diabetice, în domediul insulino-terapiei inovatoare, atât în țară, cât și în străinătate.
Pacienţii pot beneficia, pe baza biletului de trimitere, de consultaţii gratuite de specialitate: optimizarea stilului de viață, terapie comportamentală și controlul factorilor ambientali; stabilirea medicaţiei specifice antidiabetice; educaţie terapeutică, monitorizare și evaluare periodică; testarea sensibilităţilor în vederea diagnosticului neuropatiei diabetice periferice, evaluarea indicelui gambă-braţ; tratamentul dislipidemiilor, bolilor metabolice; consiliere nutriţională, plan individualizat, în funcție de rezultatul analizelor recomandate; îmbunătăţirea stilului de viață, scădere în greutate optimă, sănătoasă, fără diete sau medicaţii „mi­nune”. Dr. Cristescu este sprijinit de către asistenta Zamfira Boga.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.