Sebastian Serediuc s-a transferat la CFR Cluj!

0
377

Sebastian Serediuc, jucător care a evoluat trei luni sub culorile CS Minaur Baia Mare, a făcut un pas imens în carieră şi s-a transferat la campioana CFR Cluj-Napoca. Din informaţiile noastre clubul băimărean a încasat pentru fostul atacant o sumă modică.

Sosit în curtea grupării de sub „Dealul Florilor” la finalul verii din pepiniera spaniolă, unde a evoluat pentru Lleida, atacantul în vârstă de 20 de ani a primit încrederea necesară din partea tehnicianului Dorin Toma şi s-a făcut repede remarcat, în doar 9 partide oficiale marcând de şase ori, toate izbutite din acţiune, dar a obţinut şi trei penalty-uri. Cu o eficienţă deosebită din partea unui jucător de o asemenea vârstă, considerăm că CS Minaur a pierdut un fotbalist de mare viitor, de departe fiind surpriza plăcută a turului din tabăra galben-albaştrilor.

Vârful născut în judeţul Hunedoara, la Călan, a parafat un contract cu CFR Cluj pe o perioadă de trei ani şi jumătate.

În altă ordine de idei, pe lângă cele patru transferuri oficializate (Alexandru Pop – Rapid, Bogdan Matei – Turris, Claudiu Vereş – Sepsi, Denis Szep – FCSB), în curtea CS Minaur au mai ajuns alţi doi jucători. De câteva zile în vestiarul băimărenilor şi-au făcut apariţia Adrian Popa (fundaş dreapta, Ripensia Timişoara, 32 de ani) şi Bogdan Melinte (atacant, FC Botoşani, 22 de ani), componenţi care vor încerca să pună umărul la îndeplinirea obiectivului impus de club.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.