În Crăciunești • Țigări de contrabandă, de peste 46.000 lei, confiscate

0
34

Polițiștii de Frontieră din Sighetu Marmației au observat, pe direcția localității de frontieră Crăciunești, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la malul râului Tisa spre interiorul țării.
S-a acționat pentru reținerea acestora, efectuându-se somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean, aruncându-se în apa râului Tisa.
Imediat, au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, iar la scurt timp a fost reținut pe malul ucrainean, un cetățean ucrainean îmbrăcat în costum de neopren.
Pe malul românesc, s-au descoperit 6 colete cu țigări, care au fost transportate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii baxurilor, au rezultat 3.960 pachete cu țigări, de proveniență Belarus, în valoare de aproximativ 46.300 lei.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar țigările au fost confiscate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.