În Borșa • Bărbat, decedat în curtea locuinței

0
39

Luni, la ora 18.12 , polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 55 ani, l-a găsit inconștient în curtea locuinței sale de domiciliu, pe soțul său, un bărbat, de 61 ani.
Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit la fața locului, ocazie cu care a constatat decesul bărbatului, care prezenta și leziuni în zona capului.
La fața locului, polițiștii l-au identificat și pe fiul decedatului, în vârstă de 33 ani, din Borșa, care se află în custodia poliției.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror.

Băimărean, reținut pentru tâlhărie

Luni, 17 mai, la ora 14.52, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un birou aflat în incinta punctului de lucru al societății pe care aceasta o reprezintă, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri.
În momentul în care a fost surprins de către angajații societății, bărbatul bănuit de comiterea faptei a încercat să fugă, exercitând acte de violență fizică asupra acestora.
La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 18 ani, din municipiu. Acesta este bănuit și de comiterea unei alte fapte de tâlhărie produsă în dimineața aceleiași zile.
În fapt, la ora 5, tânărul a agresat fizic un bărbat, din Coltău, care a căzut la pământ, ulterior deposedându-l de un telefon mobil.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăr, urmând a fi prezentat Judecătoriei, cu propunere de arestare preventivă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.