Florin Fabian i-a oferit replica omologului de la Slobozia

0
146

ACS Fotbal Comuna Recea este foarte aproape să-și atingă obiectivul de rămânere în Liga 2, unul nerealizabil la un moment dat, însă trebuie să-și conserve în revanșa de la Unirea Slobozia avantajul de 2-0 izbutit în manșa tur. După jocul din Maramureș, tehnicianul oaspeților, Adrian Mihalcea, s-a legat de starea terenului, probabil ca alibi pentru eșecul suferit, și i-a amenințat pe cei de la Recea că la retur îi va aștepta iadul. Florin Fabian, antrenorului grupării din Recea, nu a rămas nepăsător la declarație de război a omologului său, cu care de altfel a fost coleg la Licența PRO, și i-a oferit replica, în același timp așteptând ca FRF să fie cu ochii pe acest meci de care poate depinde soarta clubului maramureșean. Mai jos vă redăm întreaga declarație emisă către mass-media locală de antrenorul Florin Fabian:

”Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Maramureș pentru susținerea clubului nostru, dar și pentru intenția de a oferi o perspectivă fotbalului maramureșean prin inițierea unui proiect de viitor, din sezonul următor al ligii a 2-a. Vom lupta în acest sens pentru viitorul fotbalului maramureșean.

Sunt dezamăgit de declarațiile lui Adi Mihalcea care mi-a fost coleg la licența PRO și pe care-l apreciez, însă să afirmi că ne așteaptă ”iadul” la Slobozia este instigare la violență, în condițiile în care la Recea au fost primiți la modul cel mai civilizat, chiar dacă ne-au provocat în multe momente ale jocului, fapt demonstrat și prin cartonașele galbene pe care le-au luat. Faptul că unii antrenori își găsesc alibiuri în calitatea terenului dar în același timp felicită echipa noastră, demonstrează că sunt scuze nefondate și e o lipsă de respect la adresa clubului nostru.

Vreau să scot în evidență faptul că echipa noastră a acumulat până la acest baraj 35 de puncte, în timp ce Slobozia doar 29, iar Recea a acumulat 12 puncte în play-out, în timp ce Slobozia doar 10. Avem cele mai multe goluri marcate, avem golgheterul competiției și am obținut în această primăvară victorii la scoruri remarcabile, pe care nicio echipă de liga a 2-a nu le-a obținut. Dacă conduceam această echipă foarte tânără încă de la începutul campionatului sunt sigur că ne luptam pentru play-off. Sunt bucuros că acești băieți au preluat din mentalitatea mea profesionistă, lucruri de care are mare nevoie fotbalul românesc!

Îmi doresc un retur care să se desfășoare într-un climat de fair-play și sper ca Federația Română de Fotbal să fie cu ochii pe acest meci, iar când veți auzi de antrenorul Florin Fabian, indiferent de context, veți auzi de un antrenor cu valori care militează pentru dezvoltarea fotbalului românesc”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.