CNOPJ Baia Mare, la primul succes

0
39

CNOPJ Baia Mare a realizat primul succes al stagiunii în Divizia A, Seria B, după ce joi a dispus, pe teren propriu, în cadrul etapei IV, de CSU Reșița, scor 31-22 (14-12). Junioarele antrenate de Simona Maior-Pașca, Claudia Cetățeanu și Bogdan Mihai au făcut o partidă excelentă, în special în partea secundă, și și-au adăugat primele trei puncte în clasament absolut meritat. O contribuție semnificativă a avut-o și Alisia Boiciuc, talentata jucătoare marcând în acest meci 10 goluri.
Dacă în prima parte oaspetele au oferit o replică destul de consistentă și avantajul echipei noastre a fost doar de două goluri la mijlocul întâlnirii, 14-12, în partea a doua junioarele centrului s-au descătușat pur și simplu și au deținut un avans inclusiv de 11 goluri, 31-20, iar finalul a consfințit un succes la nouă lungimi, 31-22. CNOPJ Baia Mare a ajuns pe 0 în clasament și ocupă locul 10 în Seria B a Diviziei A, după ce în prealabil a primit o penalitate de 3 puncte în urma neprezentării la meciul din etapa inaugurală, la Arena Tg. Mureș.
• CNOPJ Baia Mare: Șchiopu, Szakacs – Boiciuc 10, Groșan 5, A. Pop 3, Danciu 3, Rusneac 2, Romaniuc 2, Șeulean 2, Stavariu 2, Rușcal 1, Lazea 1, Turdeanu, Brîndușa. Antrenori: Simona Maior-Pașca, Claudia Cetățeanu și Bogdan Mihai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.