Învinși și… blocați în Africa de Sud

0
44

Campioana CSM Știința Baia Mare a susținut al doilea test în turneul care l-a întreprins timp de două săptămâni în Africa de Sud la turneul Toyota Challenge Cup, test pierdut de echipa antrenată de Eugen Apjok împotriva formației Toyota Cheetahs cu scorul de 5-54 (5-25).
Imediat după acest joc, zimbrii băimăreni ar fi trebuit să revină în țară, însă echipa noastră a rămas, deocamdată, blocată în Africa de Sud. Cum în această țară au fost anulate toate zborurile cu Europa din cauza apariției unei noi tulpini SARS-Cov-2, denumită ”Omicron”, așa se face că nici delegația CSM Știința, compusă din 31 de persoane, nu s-a putut îmbarca pentru a ajunge acasă.
Indiferent când delegația campioanei va reveni în țară, aceasta va fi obligată să intre în carantină timp de 14 zile.
În cadrul ședinței de guvern de ieri, premierul României, Nicolae Ciucă a anunțat că o aeronavă din cadrul companiei Tarom se va deplasa spre Pretoria (capitala administrativă a Africii de Sud) aflată la o distanță de 423 de km de Bloemfontein, de unde îi va prelua pe cei 31 de membrii ai delegației băimărene, acestora alăturându-se și alți cinci cetățeni români blocați pe continentul african.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.