Dosar penal pentru violență în familie în Suciu de Sus

0
29

Marți, la ora 18.42, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați de către un minor, cu privire la faptul că mama sa a fost agresată de tatăl său.
La fața locului, la intrarea în curtea locuinței de domiciliu, polițiștii au fost întâmpinați de bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta are 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice și manifesta un comportament violent fizic și verbal și bloca accesul în curtea locuinței.
Când polițiștii au solicitat bărbatului să elibereze calea de acces în curtea locuinței, acesta s-a manifestat violent, fiind necesară imobilizarea sa.
Din verificări, s-a constatat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei, bărbatul a agresat-o fi­zic pe soția sa, de 31 de ani.
Bărbatul, de 34 de ani, a fost transportat cu ambulanță la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru să­vâr­șirea infracțiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.