Un maramureșean s-a răsturnat cu autoturismul în care transporta peste 12.000 pachete cu țigări

0
56

Marți seara, în jurul orei 20, polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au urmărit un autoturism, înmatriculat în România, despre care existau informații că transportă țigări de contrabandă.
Între localitățile Petrova și Rona de Sus, autoturismul în cauză a fost găsit răsturnat. Conducătorul auto, cetățean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în județul Maramureș, se afla în mașina răsturnată. În interior polițiștii au descoperit 15 colete voluminoase cu țigări.
Având în vedere că șoferul avea nevoie de îngrijiri medicale, s-a solicitat prezența unei ambulanțe la fața locului care l-a transportat la Spitalul din Sighetu Marmației.
În urma inventarierii coletelor, au rezultat 12.330 pachete cu țigări, cu inscripția Duty-Free și timbru Belarus, în valoare de peste 143.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Autoturismul, în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar șoferul, care în urma consultului medical este în afara oricărui pericol, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.