Concurs aniversar: 50 de premii pentru o viață sănătoasă

0
31

În acest an, „Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare” a împlinit o jumătate de secol în slujba maramureșenilor, un eveniment de suflet, care, înainte de a fi unul despre istorie, clădiri și proiecte, este unul despre viață și, mai ales despre Oameni.
Cei 50 de ani de activitate ai spitalului sunt formați, ca un puzzle, din zeci de mii de istorii și povești de viață, din momente frumoase sau momente de cumpănă, momente intense și unice.
Dacă aveți fotografii cu clădirea spitalului, cu un moment important din viața voastră desfășurat aici (cum ar fi o naștere, o externare etc.) sau fotografii cu personalul medical care v-a ajutat să vă recăpătați sănătatea, postați-le ca și comentarii la acest concurs până în 10 aprilie 2022 și transmiteți-le prietenilor voștri virtuali să vă dea un „like”.
Dintre fotografiile postate de voi, unitatea medicală va alege în 15 aprilie, 50 de fotografii care au primit cele mai multe like-uri, iar cei care le-au înscris în concurs vor primi un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.