Mii de pachete cu ţigări ascunse într-un microbuz

0
514

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, într-un microbuz, care transporta cutii cu biscuiţi, peste 6.700 pachete cu ţigări, de provenienţă Republica Bulgaria, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.
La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar Rosen D., în vârstă de 21 de ani. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta cutii cu biscuiţi pentru o societate comercială din Anglia.
Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, disimulate în mai multe cutii din carton, 6.720 pachete cu ţigări, de provenienţă Republica Bulgaria.
Conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că, în cutiile de carton sunt pachete cu ţigări.
Conform protocolului româno-bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi ţigările au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.