În weekend, au fost reţinute 20 de permise, din care 8 pentru alcool

0
207

În cadrul acţiunilor derulate pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii au verificat peste 80 de autovehicule, care circulau în special pe drumurile publice din Borşa, Copalnic Mănăştur şi Vişeu de Sus.
În urma controalelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale de peste 12.000 lei şi au fost constatate mai multe infracţiuni contra siguranţei circulaţiei, majoritatea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru 20 de conducători auto.

În Baia Mare – O persoană a fost rănită uşor

Duminică dimineaţa, la ora 08.33, la intersecţia B-dului Bucureşti cu strada Culturii a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.
Din primele cercetări, poliţişti au stabilit că, şoferul unui autoturism care a ajuns în intersecţie de pe strada Culturii, în momentul în care a efectuat virajul la dreapta pe bulevard, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism, staţionat regulamentar la semafor, pe B-dul Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
În urma impactului, con­ducătorul autoturismului acroşat, un băimărean, în vârstă de 49 de ani, a fost rănit uşor şi nu a necesitat internarea în spital.
Poliţiştii au demarat investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto care a părăsit locul accidentului, dar luni dimineaţa, la sediul Poliţiei s-a prezentat un bărbat, de 34 de ani, din Baia Mare, care a recunoscut că a produs accidentul de circulaţie.
Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

În Vadu Izei – Nu s-a asigurat la manevra de depăşire

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat duminică, la ora 09.11, în comuna Vadu Izei.
Accidentul s-a produs la intersecţia cu DJ 186 unde, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Sighetu Marmaţiei spre Giuleşti, a efectuat neregulamentar manevra de depăşire a autoturismului din faţa sa, care se angajase în viraj la stânga, pentru a intra pe DJ 186, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în gardul unui local.
În urma accidentului, conducătorul auto care a efectuat depăşirea a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Între Coaş şi Copalnic Mănăştur – Sub influenţa alcoolului, a intrat într-un copac

Tot duminică, la ora 16.10, un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul într-un copac. Accidentul s-a produs pe DJ 182C iar autoturismul se deplasa dinspre localitatea Coaş spre Copalnic Mănăştur.
Conducătorul auto, un bărbat, de 65 de ani, din Coaş, a suferit leziuni uşoare şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.